Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Middle-Earth Shadow of Mordor [XBOX ONE]

Middle-Earth Shadow of Mordor [XBOX ONE]

Új termék: Rendelésre
Új Ár: 9.990 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Middle-Earth Shadow of Mordor

Talion nem egy hétköznapi Kósza: megjárta a halált, de visszatért, hogy beteljesítse bosszúját Mordor nagyhatalmú urán, Szauronon. Itt az ideje, hogy megismerd Középfölde sötétebb, véresebb oldalát is, ahol a győzelemhez vezető út temérdeknyi orkkal és egyéb csúf teremtményekkel van kikövezve... Bújj bele Talion bőrébe, és forgasd fel Mordor világát!

A Middle-Earth: Shadow of Mordor története a Hobbit- és A Gyűrűk Ura-filmek közt játszódik, középpontjában a halálból feltámadt Kószával, aki a Gyűrűlidércekhez hasonló képességek birtokában kezdi meg a könyörtelen orkvadászatot. A hatalmas, nyitott helyszíneket teljesen szabadon bebarangolhatod, aminek hála minden küldetést többféleképp is elkezdhetsz - lehetsz csöndes vadász, de akár brutális harcos is, ha úgy tartja kedved!

Egy dolgot azonban nem árt észben tartani: a Shadow of Mordor világában minden egyes ellenfél saját tudattal és emlékezettel rendelkezik, így ha futni hagyunk valakit, később garantáltan emlékezni fog ránk és ennek megfelelően fog reagálni döntéseinkre. Szerezz értékes szövetségeseket vagy bosszúszomjas riválisokat és döntsd el Te, milyen irányba folytatódjon a történet!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.