Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Diablo III - Ultimate Evil Edition [XBOX ONE]

Diablo III - Ultimate Evil Edition [XBOX ONE]

Új termék: Készleten
Új Ár: 8.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Diablo III - Ultimate Evil Edition

A minden idők egyik legnagyobb példányszámában eladott PC-s Diablo III most ellátogat XBOX ONE konzolra is, méghozzá nem is akármilyen formában! A Diablo III: Ultimate Evil Edition egy igazán tartalmas csomag, amiben minden megtalálható ahhoz, hogy hosszú heteket, vagy hónapokat kaszabolj Sanctuary démonok és szörnyek által sújtott világában.
A konzolokra igazított irányítás izgalmas, új módot ad arra, hogy átéld a PC-ről ismert kalandot, a csomagban ráadásul benne foglaltatik a Diablo III kiegészítője, a Reaper of Souls is! Itt is működik a maximum négy fős egyképernyős multiplayer is

A kiegészítő megjelenése óta az akció-rpg műfaj csúcsának kikiáltott Diablo III immáron hat választható kasztot kínál, amelyek közül biztosan megtalálod majd a Neked tetszőt!

A közelharc kedvelőjeként arathatod az ellenfeleket a vérszomjas Barbárral, a megfontolt, szent támadásokat indító Monkkal, vagy a vallási fanatizmus határát feszegető új kaszttal, a Crusaderrel! Ha inkább a távolsági harcot preferálod, akkor ott van a számszeríjakat és démoni teknikákat egyaránt használó Demon Hunter, a mágiát mesterien űző Wizard, és a törzsi rituálékra támaszkodó Witch Doctor.

A kasztok teljesen eltérő játékélményt kínálnak, így a többszöri újrajátszás során sem unsz majd rá a Diablo III: Ultimate Edition által kínált kalandokra!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.