Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Dead Rising 3 Apocalypse Edition [XBOX ONE]

Dead Rising 3 Apocalypse Edition [XBOX ONE]

Új termék: Nincs készleten
Új Ár: 11.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Dead Rising 3 Apocalypse Edition

- „Untold Stories of Los Perdidos” kiegészítő tartalmak, melyek alternatív szemszögből, más szereplőket játszva mutatják be a várost.
- Epizódok: Operation Broken Eagle, Fallen Angel, Chaos Rising, The Last Agent

A Dead Rising 3 teljesen új, korábban nem látott minőségű zombis kalandot kínál számodra: az új főszereplővel, Nick Ramossal minden eddiginél nagyobb környezetben harcolhatsz a túlélésedért. A DR3-ban bejárható terület mérete nagyobb, mint az első és a második részé együttvéve - a helyszíneken pedig alaposan megnehezítik majd a dolgodat az igen nagy számban portyázó, kiszámíthatatlanul viselkedő zombik!

A Dead Rising sorozat mindig is híres volt arról, hogy a játékosnak megannyi eszközt adott a kezébe a zombik elleni harcban. Most sincs ez másképp, hiszen a járműhasználat mellett fegyverek és fegyverként haználható hétköznapi tárgyak egész garmadája vár majd arra, hogy felhasználják őket! Szükség is lesz minden eszközre a túlélésért, mert a zombik ebben a részben keményebb ellenfelek, mint korábban! A játék online co-op játékmódot is tartalmaz, illetve adott esetben a Kinect és a SmartGlass eszközöket is használja!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.