Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Alien Isolation [XBOX ONE]

Alien Isolation [XBOX ONE]

Új termék: Készleten
Új Ár: 5.990 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Alien Isolation 

Az Alien: Isolation a Sevastopol űrállomáson játszódik, ami egy balszerencsés helyszínné vált abban a pillanatban, amikor a legénység rádöbbent, hogy több futott be az állomásra puszta dobozoknál és érceknél: bekerült közéjük egy xenomorph is! A játék főszereplője, Amanda Ripley, aki eltűnt édesanyja után kutatva a Sevastopolon találja magát, az alien ellen pedig legalább annyira nincs felkészülve, mint anyu az első mozifilmben!

A játék megmutatja, hogy milyen érzés elsősorban menekülni, mintsem vakon lövöldözni. Megmutatja, hogy mennyire esélytelennek érezték magukat az emberek a hihetetlen fizikummal rendelkező lény ellen – és megmutatja azt is, hogy az emberi önzés hogyan tudja egymás ellen fordítani a legénységet, a profit és a kisérletezés nevében! 

Az Alien: Isolation egészen egyedi játék, amely végre szakít az évtizedes videojátékos hagyományokkal, amelyekben az Alienek csak szimpla töltelékellenfelekként jelentek meg. Ha a lopakodás és a horror jobban érdekel, mint az ész nélküli lövöldözés, akkor megtaláltad a megfelelő szoftvert.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.