Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

XBOX ONE 500 GB

XBOX ONE 500 GB

Új termék: Rendelésre
Új Ár: 59.990 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Tartozékok:

- 1db Xbox One konzol 500 GB tárhellyel, 8 magos x86 processzorral, 8 GB RAM, Blu-ray olvasó (játékok és filmek lejátszására is alkalmas) 
- 1 db Xbox One kontroller 
- USB 3.0 port és 2 db HDMI port 
- Beépített Wi-Fi b/g/n a vezeték nélküli összeköttetésért 
- Tápegység, tápkábel, HDMI kábel 
- Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató

 

Az Xbox One hardvere mindent tud, amit egy 2013-ban megjelenő masinának tudnia kell. A gép halk, csendes darab lesz, igen komoly belsővel: 8gb memória, 8 magos CPU, Blu-Ray lejátszó és 500 gb belső tárhely lesz a dobozban.

Az Xbox One legfontosabb eleme mindezek mellett az, hogy három specializált operációs rendszer dolgozik azon, hogy a játékok, a multimédiás szolgáltatások és a játékállások betöltése a lehető legsimább formában játszódjon le!
Az Xbox One irányító olyan, mint egy továbbfejlesztett X360-kontroller: a forma hasonló, de új funkciók érkeznek, a D-pad pedig precízebb lesz, mint korábban! 

A gép immáron Blu-Ray lejátszót is tartalmaz, így kedvenc filmjeid, sorozataid 1080p-s verzióit is élvezheted a konzolon!


Az Xbox One beépített Kinectes kiadásban is érkezik, ami nem egy sima, az Xbox 360-nál megismert Kinect, hanem annak egy teljesen új generációs változata, ami 1080p felbontással pásztázza a nappalit és vele együtt Téged.

Precízebb érzékelés, olyan pontos és gyors észlelésekkel, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak (említették például a konferencián az egyensúly, a szívverés, az alakunk, a karjaink rotációjának érzékelését, ami jóval komplexebb érzékelésre utal, mint bármi, amit a jelenlegi Kinect mutat!).

Az új Kinect miatt a hangvezérlés beépítéett része az új masinának, ami gyorsabb vezérlést tesz lehetővé.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.