Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Watch Dogs Special Edition + Soundtrack (magyar) [XBOX360]

Watch Dogs Special Edition + Soundtrack (magyar) [XBOX360]

Használt termék: Nincs készleten
Használt ár: 5.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Watch Dogs (Magyar felirattal)

A Watch Dogs játékmenetének alapja a már megszokott akciózás: a hatalmas területű Chicago városában szinte bármerre mehetsz. Ha látsz valamilyen kocsit, annak a volánja mögé pattanva már száguldozhatsz is. Ha látsz egy épületet, akkor annak felmászhatsz a tetejére, vagy körbe is járhatod - ahogy ez a műfajtól már elvárható.

A sandbox alapokra azonban nem csak a lövöldözést építették rá a Ubisoft fejlesztői, hanem a hackelést is. A Watch Dogs-ban lehetőséged lesz manipulálni a biztonsági rendszereket, illetve hozzáférhetsz szinte bármilyen adathoz a lakókkal és az ellenfeleiddel kapcsolatban: így egészen egyedi, játékokban még nem látott megoldásokkal tudsz kijönni egy-egy húzósabb szituációból.

A Ubisoft tudatosan építette fel a Watch Dogs világát úgy, hogy az a lehető legszórakoztatóbb legyen: bár a játék már megjelenik a nextgen konzolokra is, azért az Xbox 360-odon játszva is igen komoly szórakozásban lesz részed. A játék maximálisan kihasználja géped tudását, és több tucat játékórányi kalandot kínál! 

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.