Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Need for Speed: The Run [XBOX360]

Need for Speed: The Run [XBOX360]

Használt termék: Nincs készleten
Használt ár: 2.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Need for Speed: The Run

Az elmúlt évtizedben az autóversenyzés rengeteg műfajába nyerhettünk betekintést a Need for Speed sorozattal: illegális éjszakai versenyek, klubversenyek, pályaversenyek... Ezúttal pedig úgy érezhetjük magunkat, mintha egy igazi hollywoodi akciófilmbe csöpppentünk volna.
Jack az utcai autóversenyek királya volt, amíg a rendőrségnek el nem fogyott a türelme, ráadásul a helyi bűnbandák is elkezdtek a tehetséges autóversenyzőre vadászni. Nem maradt más választása, csak a menekülés... Taposs a gázpedálra, menekülj San Franscisco-tól New Yorkig, és rázd le üldözőidet!

Persze Jack vagányabb annál, mintsem hogy egyszerűen elmeneküljön. Hogy vigyázzon versenyzői hírnevére, útközben megáll az összes nagyobb városban (pl. Las Vegas, Chicago), hogy kihívja az adott város legjobb versenyzőit. Vegyél egyre jobb teljesítményű autókat, tuningold őket kedved szerint, és szerezz új rajongókat a versenyek megnyerésével! 
A sorozat történetében most először karaktered néha arra kényszerül, hogy elhagyja kocsiját - ilyenkor látványos QTE-k (Quick Time Eventek) keretében irányíthatod őt! Izgalmas üldözések: Menekülj a maffiózók terepjárói elől, rázd le a rendőrautókat, és rejtőzz el a helikopterek elől - a NFS: The Run tele van látványosabbnál látványosabb akciójelenetekkel.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.