Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Far Cry 2 [XBOX360]

Far Cry 2 [XBOX360]

Használt termék: Készleten
Használt ár: 2.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Far Cry 2

A játék elején lehetőség van nyolc karakterosztály közül választani. Ha ez megvan, elkezdődik a történet. Eszerint egy kis afrikai ország kormánya összeomlott, és most az egykori kormányerők, valamint az egykori ellenzéki erők háborúskodnak. Mindkét oldal azt állítja, hogy az emberek az ő pártjukon állnak, ugyanakkor mindketten kegyetlenek, és láthatólag csak romlást hoznak az országra. Egyik szembenálló fél sem riad vissza attól, hogy zsoldosokat béreljenek fel a saját céljaik elérése érdekében.

Hamarosan kiderül, hogy az ország gyémántbányái is kimerültek, ez még mélyebbre sodorja az országot a válságban. A játékos feladata, hogy megölje a Sakált, egy fegyverkereskedőt, aki mindkét háborúzó félnek fegyvereket ad el. Hogy ezt milyen módon teszi, az teljesen mindegy.
Bármelyik fél oldalára állhat, de akár küzdhet mindenki ellen is, akár etikátlan vagy morálisan megkérőjelezhető módszereket is be lehet vetni a cél elérésének érdekében. Ám a Sakált megtalálni nem könnyű, sokak szerint csak egy mítosz, egy legenda. Be kell hát járni az egész országot, és le kell számolni mindenkivel, hogy végre béke köszönthessen a kis országra.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.