Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Epic Mickey 2: The Power of Two [XBOX360]

Epic Mickey 2: The Power of Two [XBOX360]

Új termék: Nincs készleten
Új Ár: 5.000 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Epic Mickey 2: The Power of Two

A 2012-es Epic Mickey 2 minden szempontból előrelépés az elődhöz képest: szebb grafika, kooperatív játékmód, javított kamerakezelés, jobb irányítás vár majd a játékosokra! 

A platformjátékban az ecset mágikus képességeit kihasználva manipulálhatjuk környezetünket és adott esetben az ellenfeleknek is beinthetünk majd. Már az első rész is felejthetetlen látványvilággal rendelkezett, a modern korok megvalósítása és a harmincas évek retro-jellege között oda-vissza ugráló elemek pedig a második részben is megjelennek majd, sőt: ugyanolyan fontosak lesznek, mint korábban.

A játékmenet mégis drasztikus fejlődésen esett át, ez pedig az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatok miatt lesz kifejezetten fontos: a fejlesztők ugyanis végre a többjátékos módot is készítettek. A Co-Operatív játékmód nem különálló elem, hanem azonnali drop-in, drop-out rendszerrel valósították meg, tehát az online ismerőseink, barátaink bármikor csatlakozhatnak hozzánk. Miki Egér mellett Oswald mindig ott van, és folyamatosan segít minket a kaland során - amikor pedig valaki úgy dönt, hogy co-op játékmódban szeretne velünk kalandozni, akkor Oswald felett ő veheti majd át az irányítást. Természetesen ennek a megoldásnak köszönhetően egy rakás új feladat és fejtörő került bele a játékba, amikhez kihasználják a két aktív karakter jelenlétét - érdemes lesz felkötni az alsóneműt, ha minden titkot meg akarunk fejteni! 

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.