Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Dead Space 3 [XBOX360]

Dead Space 3 [XBOX360]

Új termék: Készleten
Új Ár: 3.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Dead Space 3

A Dead Space sorozat harmadik részében tovább emelkedik a tét és a túlélés egyre komolyabb kihívást jelent. Hősünk, Isaac ezúttal nem egy űrhajó mélyén küzd az életben maradásért, hanem egy Necromorph-októl hemzsegő bolygón próbál véget vetni a vérszomjas szörnyetegek inváziójának.

A játék magán viseli a túlélőhorrorok minden jellegzetes elemét: kevés töltény, komoly létszámfölényben lévő ellenfelek, brutális csonkolások és hasonlóan véres események tömkelegében lesz részünk, miközben felfedezzük a dermesztően hideg Tau Volantis felszínét.

A sorozat történetében először co-op lehetőségek is rendelkezésre állnak, így akár egy ismerősünk oldalán is nekivághatunk a játéknak. Ebben az esetben sokkal részletesebben megismerhetjük a Dead Space 3 történetét, és az első ránézésre megközelíthetetlennek tűnő helyeket is felfedezhetjük társunk segítségével. Segíts Isaac-nek a Necromorph-ok elleni küzdelemben a Dead Space 3 Xbox 360 verziójában, ahol nagyszerű grafikával és az Xbox Live piacteréről letölthető tartalmakkal találkozhatsz.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.