Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Call of Duty Black Ops 2 [XBOX360]

Call of Duty Black Ops 2 [XBOX360]

Használt termék: Szállítás 2-3 nap
Használt ár: 5.990 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Call of Duty Black Ops 2 

Az idei Call of Duty szakít az eddigi trendekkel, és egy jövőbeli környezetet tár a szemünk elé. A történet a XXI. században kirobbanó hidegháborút meséli el, ahol a fegyverek és a technológia fejlődése a hadviselés egy új korszakát hozzák el.

Az első rész egyik főszereplője Frank Woods visszatér, ezúttal a játékos irányítása alatt hogy egy újabb titkos küldetésen vegyen részt, amelynek célja Raul Menendez megállítása lesz. Segítségére lesznek a jövő fegyverei, és különféle közlekedési módok, amelyekkel növelheti küldetése sikerének esélyét.

Többjátékos mód: A hadjárat mellett visszatér a Call of Duty sorozatot méltán népszerűvé tevő többjátékos mód egy fejlesztett változata, új térképekkel, új játékmódokkal, és új perkekkel, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk.

Grafikai és játékmenetbeli fejlesztések: A játék alatt futó Black Ops engine fejlesztett változata hihetetlen grafikai köntösben mutatja be a XXI. század hidegháborúját.

Zombi mód: Visszatér az első rész szórakoztató coop módja, új térképekkel, és küldetésekkel, amelyek lehetővé teszik a holtak még több módon való legyőzését.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.