Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

The Last of Us Remastered [PLAYSTATION 4]

The Last of Us Remastered [PLAYSTATION 4]

Használt termék: Rendelésre
Használt ár: 5.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

The Last of Us Remastered 

Itt az idő, hogy ismét elmerülj a PlayStation 3-as klasszikus által nyújtotta örömökben, méghozzá nem is akármilyen formában! A 2013-ban megjelent, megannyi “Év Játéka” díjat besöprő The Last of Us most PlayStation 4 konzolra jelenik meg  alaposan felturbózott formátumban!
Mivel a PS4 jóval komolyabb grafikai képességekkel rendelkezik, mint elődje, így ezt kihasználva magasabb fokozatra kapcsol a játék, és még döbbenetesebb jeleneteknek, még látványosabb összecsapásoknak, még izgalmasabb meneküléseknek lehetsz majd szemtanúja, vagy épp irányítója! 


A The Last of Us egyedi poszt-apokaliptikus történetével szerzett magának elszánt rajongókat. A történet szerint egy olyan pusztító gombafertőzés terjedt el a világban, amely átvette a gazdatestek (jelen esetben az emberek) felett az uralmat, és teljesen szétforgácsolta a civilizáció alapjait. A túlélők pedig összefogás helyett azt tették, amit stresszhelyzetben sokan tennénk: egymás ellen fordultak.
Zajlik tehát a versenyfutás a megmaradt készletekért, miközben Joel és Ellie megtapasztalhatja, hogy milyen mélyre süllyedhet az emberiség a túlélésért vívott mindennapos küzdelemben! Az izgalmas, akciót és lopakodást ügyesen ötvöző játék a történetes mód mellett multiplayer opciókkal is rendelkezik, ha egy kis össznépi élet-halál-harcra szomjaznál!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.