Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Star Wars: The Force Unleashed II [PLAYSTATION3]

Star Wars: The Force Unleashed II [PLAYSTATION3]

Új termék: Készleten
Új Ár: 5.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Star Wars: The Force Unleashed II

Darth Vader a Kaminó bolygón található klón gyárat arra használta, hogy létre hozzák a tökéletes erőhasználó klónt. Így a Star Wars: The Force Unleashed II-ben a főszereplő Starkiller egyik klónja. A felgyorsított klónozási folyamat viszont nem tökéletes, Galen-t emlékképek gyötrik és régebbi érzések tőrnek fel benne. 
A Junohoz fűződő érzelmek miatt a tréning végeredménye nem nyeri el Darth Vader tetszését és az árulástól tartva elkezdődik a menekülés, Juno keresése és az újabb kételyek felszínre törése. 

A Star Wars: The Force Unleashed II-ben nincs üresjárat, folyamatos a harc és a pusztítás. Starkiller ereje elképesztő méreteket ölt, olyan képességek birtokába kerül melyekről Luke még álmodni, sem mert. 
A játékmenet során több újdonsággal is találkozunk, két fénykardot forgatunk és a híres elme trükköt is tudjuk alkalmazni. A két penge miatt, a fénykard kristályok variációs lehetősége sokkal választékosabb. A Star Wars: The Force Unleashed II-ben is fontos szerepet kapnak a Qiuc Time Event megoldások, a lépegetőket, főellenségeket látványos mozdulatokkal végezhetjük ki. 

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.