Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

The Witcher 3: Wild Hunt (Magyar felirattal) [PLAYSTATION 4]

The Witcher 3: Wild Hunt (Magyar felirattal) [PLAYSTATION 4]

Használt termék: Nincs készleten
Használt ár: 9.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

The Witcher 3 Wild Hunt

A The Witcher 3: Wild Hunt egy történet-alapú, következő generációs, nyílt világú szerepjáték, melynek egy grafikailag lenyűgöző fantasy-világ adja a hátterét, amely tele van döntéshelyzetekkel, melyek következményei drasztikusan átformálják az események menetét. A The Witcher-ben Ríviai Geraltot, a szörnyvadászok kihalófélben lévő csoportjának egy tagját alakítva a játékosok epikus utazásra indulnak egy háború sújtotta világba, melyben elkerülhetetlen, hogy szembenézzenek egy ellenséggel, mely gonoszabb, mint bármi, amivel az emberiség eddig szembesült: a Vadakkal (Wild Hunt).

A világ lángokban áll, amint Nilfgaard Birodalma az északi királyságok szíve felé tör. Ríviai Geraltot egy kegyelmet nem ismerő ellenség követi - a Vadak (Wild Hunt), kísértetlovasok misztikus csoportja, a végzet és pusztulás hírnökei, akik egész településeket képesek egyik napról a másikra feldúlni. Egy személyes ügytől hajtva Geraltnak át kell verekednie magát számtalan nehézségen, hogy megtalálja és megvédje azt, akit az ősi próféciák megjövendöltek.
A történet kulisszáját adó durva és könyörtelen világ méretével, ökoszisztémájának összetettségével és tartalmas non-linearitásával új mércét állít. Éld át a napszakok valósághű váltakozását, figyeld meg a játékmenetet is befolyásoló időjárást, és hódítsd meg a zöldellő buja környezetet a titokzatos ősi witcher mágiával.

- Egy felfedezésre váró óriási és határtalan világ, rengeteg megölhető szörnnyel
- Páratlan, regényszerű történet, több mint 100 órányi játékidővel
- Taktikus, érzékeny, összetett és többrétegű harcrendszer
- A műfajt meghatározó, valóban next-gen hangminőség és látványvilág
- Moziszerű és minőségű párbeszédek és átvezető jelenetek

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.