Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Destiny [PLAYSTATION 4]

Destiny [PLAYSTATION 4]

Új termék: Készleten
Új Ár: 5.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Destiny

Egy elképzelt jövőben járunk, pár száz évvel a mostani korszakot követően. Az emberiségnek ez a pár száz év elegendő volt arra, hogy ismét egy teljes körforgást éljenek meg: először sikeresen meghódították a világűr egy szeletét, több tucat kolóniát és új technológiákat hozva létre, majd egy ellenséges faj megjelenésekor megtörtént az elképzelhetetlen, és majdnem teljesen elpusztult az emberiség.
Az Utazó nevű segítőkész faj (előlény? technológia? vagy mindkettő?) adott egy új esélyt a túlélésre, az emberiség elszánt túlélői pedig felkészültek, hogy visszavegyék azt, ami őket megilleti. Harcra indulunk, méghozzá a Naprendszer minden szegletén!

A Destiny egy igen izgalmas játékmenettel rendelkezik, hiszen ötvözi az FPS játékok lövöldözését a szerepjátékok (és az MMORPG-k) mechanikáival - lootolás, szintlépés, fejlődés, satöbbi. A Bungie teljesen új matchmaking rendszert talált ki az online játékosok számára, aminek következtében várakozás nélkül, szinte észrevétlenül futhat majd össze csapatod más játékosok csapataival - ilyenkor általában valami komolyabb kihívás is leselkedik a közelben.

A Destiny induláskor tucatnyi online küldetéssel indul, a jövőben azonban még több feladat és helyszín lesz elérhető, az élmény tehát még hosszú évekig nem fog véget érni!

A játék csak és kizárólag aktív internetkapcsolattal játszható!

Megjelenés: szeptember kilencedikén!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.