Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Grid 2 [PLAYSTATION3]

Grid 2 [PLAYSTATION3]

Új termék: Készleten
Új Ár: 5.990 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Grid 2

A legendás Codemasters fejlesztői ezúttal nem érték be annyival, hogy a lehető legjobb grafika mellett nyújtsák a száguldás örömét!
A GRID 2-ben személyesen vehetsz részt a legexkluzívabb autós bajnokságban, amit csak ki lehet találni! A World Series of Racing (WSR) egy képzeletbeli liga, de így legalább nem kell a biztonsággal és az egyéb előírásokkal törődnöd, amikor az aszfaltra kerülsz. A WSR lényege, hogy nem különbözteti meg egymástól a különböző kategóriákban induló, kifejezetten más és más feladatokra specializált kocsikat. 

A GRID 2 központi eleme a változatosság. Változatos játékmódokban, gyökeresen eltérő kocsikat vezetve szokhatod majd meg a játék egyedi, kifejezetten összetett vezetési modelljét, fizikáját, hangulatát - ahogy pedig haladsz előre a történetes mód szezonjaiban, úgy leszel egyre inkább profi az egyes versenysorozatokban. A pályák dinamikusan változnak majd, egyre több nézővel, egyre modernebb felszereléssel, egyre izgalmasabb külsővel bírnak majd: ilyen változatosságot még korábban semelyik autós játékban nem láthattál! 

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.