Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

God of War HD Collection 2 (Essentials) [PLAYSTATION3]

God of War HD Collection 2 (Essentials) [PLAYSTATION3]

Új termék: Rendelésre
Új Ár: 4.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

God of War HD Collection 2 Tartalma:

A God of War Origins Collection 2 a két PSP-s rész átportolt, felújított változatát tartalmazza. Az annó kézi konzolra tervezett grafikát a készítők felhúzták 720p HD minőségre, valamint a játékot kibővítették sztereoszkópikus 3D támogatással és PS3-as trófeákkal, így olyan, mintha eredetileg is PS3-ra készült volna!

A God of War: Chains of Olympus során Kratos az eltűnt Napisten, Héliosz nyomába ered, és közben - ahogy azt tőle megszokhattuk - megannyi mitológiai teremtményen és személyen vágja át magát.
Többek közt megküzd Kronosz ellen, az Alvilágban legyőzi Kharónt, de Perszephoné és Atlasz is felbukkan az ellenfelek sorai közt... A különleges fegyverek és varázslatok mellett ezúttal sincs senki, aki felvehetné a versenyt a Háború Istenével!

A God of War: Ghost of Sparta története még az előző résznél is izgalmasabb, Kratos ugyanis ezúttal saját származását illetően nyomoz sajátos módszereivel (vagyis a Káosz Pengéivel). A játékmenet nagyrészt a többi GoW-epizódot idézi, az új fegyverek, varázslatok és 'Rage' rendszer viszont teljesen új lehetőségekkel bővíti a játékot!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.