Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Assassin's Creed III Join Or Die Edition (magyar felirat) [PLAYSTATION3]

Assassin's Creed III Join Or Die Edition (magyar felirat) [PLAYSTATION3]

Új termék: Készleten
Új Ár: 9.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Assassin's Creed III Tartalma:

- Join Or Die speciális doboz 
- Connor medálja 
- AC George Washington jegyzetfüzete 
- Bónusz egyjátékos küldetés: Ghost of War 
- Bónusz multiplayer csomag: Sharpshooter

A Templomosok Rendje és a Bérgyilkosok Szövetsége közti háború új fejezethez érkezett, hisz most már egy új földrészen zajlik a csata a két frakció közt. Az Assassin's Creed sorozat legújabb epizódjában az amerikai kontinensen irányíthatod a félig angol, félig indián főhőst, aki a legfontosabb történelmi eseményekben is részt vesz, mint például az amerikai függetlenségi háború. 

Az Assassin's Creed III tehát egy újabb szeletét mutatja be a harcnak, melynek során Desmond Miles egyre több mindent tud meg a múltjáról, őseiről. Az új helyszínnek köszönhetően a játék alapjai is változnak egy kicsit, hisz immár nem olyan sűrűn lakott városokban zajlanak az események, mint Róma. Természetesen a XVIII-ik századi New York és Boston is bejárható lesz, de a külső területek, mint például a hatalmas erdők is igen fontos szerepet játszanak.

Ez köszönhető annak is, hogy a főszereplőnk merőben más technikákat használ, mint őse, Ezio vagy Altair, hisz az indián neveltetés mély nyomot hagyott benne. Connor fő fegyvere az indián harci fejsze és az íj lesz, melyekkel mesterien bánik, ám a kor modern fegyverei, mint a pisztoly és a puska sem maradhat ki a repertoárból. A titkos Bérgyilkos eszközök most is nagy hasznára fognak válni, hisz az elképesztő történet során rengeteg kihívással szembesül majd.

Természetesen az Assassin's Creed III vizualitás terén is megújul, így az eddigi legszebb és legnagyobb Assassin's Creed rész lesz, melyben a változatos helyszínek, az epikus események garantálják a hihetetlen látványvilágot.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.