Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Metro 2033: The Last Refuge [XBOX360]

Metro 2033: The Last Refuge [XBOX360]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Metro 2033: The Last Refuge 

Az év 2033. Egy poszt-apokaliptikus világban vagyunk, ahol mindössze 40 ezer ember él. Ezek az emberek a metróalagutakban éltek Moszkvában mintegy 20 éven keresztül. Egy atombomba pusztította el hazáikat. Ők képviselik a világon az emberiséget, mely már a vége felé jár, hiszen újabb fajok jelennek meg, melyek beférkőznek az alagutakba, hogy elpusztítsák az embereket.

Sokan hisznek abban, hogy megint felmehetnek a felszínre és jobbá tudják tenni a világot. Nemcsak a környezet iijesztő, de a gyerekeket egy pszichológiai hatás is éri, hiszen soha nem fogják látni az eget, és idősektől hallanak olyan meséket, melyeket a felszínen éltek át.

Mindegyik metróállomás egy külön országnak felel meg, határai, kormányai, hadseregei vannak, és hasonlók a múltból. Ez a kicsi világ egy másolata a régi nagynak. Van jövőjük az embereknek vagy végleg kihalnak? Lehet, hogy a felszínen találni rá a magyarázatot, vagy a hadsereg titkos laboratóriumaiban. Ki tudja? Talán Te segíthetsz rajtuk! Új rendellenességekkel is találkozhatunk, például: gravitációs eltorzulás, energia-csomó, intelligens testetlen lények, melyek halállal büntetnek, ha környezetükben bármilyen agresszív tevékenységet folytatsz.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.