Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Medal of Honor Warfighter + ajándék Steelbook [XBOX360]

Medal of Honor Warfighter + ajándék Steelbook [XBOX360]

Használt termék: Készleten
Használt ár: 3.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Medal of Honor Warfighter Limited Edition

Folytatódik a Tier 1 csapat története, mely még látványosabb és még akciódúsabb lesz, mint az elődje. A Medal of Honor Warfighter-ben immáron nem csak a kietlen afgán hegyekben vadászhatsz a terroristákra, hanem eljutsz majd a fülöp-szigeteki dzsungelbe, a szomáliai kalózok által elfoglalt hajóra. Az új epizód garantálja az izgalmas és változatos játékmenetet, melyben a klasszikus FPS elemek is ugyanúgy helyet kaptak.

A változatos küldetéseket a rengeteg lehetőség egészíti ki még jobban, hisz nem csak egyedül harcolsz a terroristákkal, hanem a csapatod többi tagjával együtt. Ráadásként a megannyi fegyver és felszerelés vár arra, hogy használd őket, de nem csak az egyjátékos kampányban, hanem az online többjátékos opcióban is.
Az online multiplayerben megküzdhetsz a barátaiddal, vagy bárki mással. Megannyi játékmód és térkép vár arra, hogy megismerd és harcolj rajtuk akár egyedül, akár csapatban. Légy brit SAS, ausztrál SASR vagy német LSK kommandós, válaszd a számodra legjobb alternatívát.

 

The Crew Bétakulcs:
H7VRM-3Q3FH-FYJXR-DWK77-VDVWZ

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.