Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Lost Planet: Extreme Condition [XBOX360]

Lost Planet: Extreme Condition [XBOX360]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Lost Planet: Extreme Condition

A történet a nem is olyan távoli jövőben játszódik, egy kutatócsoport elhagyja a Földet azzal a céllal, hogy az emeberiség számára meghódítsanak egy új planétát.
Kolóniát hoznak létre az E.D.N. III nevű  igen fagyos bolygón, hogy tanulmányozzák és mérlegeljék képes-e ez a bolygó azokat a feltételeket biztosítani, melyek az emberek számára elengedhetetlenül szükségesek az életbenmaradáshoz. Mivel a bolygón igen hideg van, kiépítenek egy megfelelő mennyiségű hőenergiát adó hálózatot, melllyel elméletileg sikerülne megteremteniük a szükséges feltételeket...
Azonban nem ők az egyedüli lakók egy másik, kegyetlen faj is szemet vetett a bolygóra, és eszük ágában sincs lemondani róla, ők az Akridok. Rengeteg fajtája ismeretes, a kicsi rovarszerűtől a hatalmas monstrumig, és igencsak félelmetesek, szóval nem az a kimondott barátkozó típusú organizmus.
Az emberek az életben maradásért küzdenek a vidéket megszálló szörnyű teremtményekkel és gusztustalan lényekkel. Hatalmas terep nyílik meg a játékosok előtt, ahogy a betolakodókkal és az időjárás körülményeivel harcolnak az óriási hómezőkön és elhagyatott városokban.  

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.