Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Nyereményjáték Szabályzat

Lájkolj és Játszva nyerj nyereményjáték szabályzata

(KonzolGalaxy., székhelye: 4032 Debrecen Borbíró tér 3,  Nyilvántartási szám: 33099089 adószáma: 66250261-1-29, továbbiakban Szervező)

Hivatalos honlapja: www.konzolgalaxy.hu

 

1. Nyereményjáték időtartama:

2013. szeptember 03 00:00 perctől 2013. december 15 - én 23:59 percig tart. A résztvevők tudomásul veszik, hogy 2013. december 15-ét követően nincs lehetőség a Játékban való részvételre.


2. Részvételi feltételek:

A játékban kizárólag állandó magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemélyek vehetnek részt. KonzolGalaxy dolgozói valamint a PTK 685§. b, pontja szerinti közvetlen hozzátartozói nem jogosultak a nyereményre.

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos Lájkolja a www.konzolgalaxy.hu webáruházat és megosztja a nyereményjátékot facebook oldalán.

 

3. Sorsolt Nyeremény:

Microsoft xbox360 Slim 4 GB Konzol

 

4. Sorsolás:

2013. december 16

 

5. Nyereményekre való jogosultság és a nyertesek értesítése:

A nyeremény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható. A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli semmilyen adófizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli. A nyeremény átvételével esetlegesen felmerülő bármilyen egyéb költség és kiadás (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazás költsége, futárszolgálat) a nyertest terheli.

Szervező a nyertes Nevét a sorsolást követő 5 munkanapon belül megjeleníti facebook oldalán.

A nyertest 2 munkanapon belül email-ben és telefonon is értesítjük.

A Játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyi azonosító irattal igazolják, és együttműködnek a Szervező Megbízottjával annak érdekében, hogy nyereményük átadása a megadott határidőn (5 munkanap) belül megtörténjen. 


6. Adatkezelés

A Játékban való részvételével a Játékos elfogadja jelen Játékszabályzatot és elismeri, hogy a Játékban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt. 

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatok megadása önkéntes. 

A Játékban regisztrálók feltétel nélküli beleegyezésüket adják ahhoz, hogy 

  • nyertességük esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag a település és az irányítószám megjelölésével) a Szervező és/vagy Szervező Megbízottja minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza; 

  • nyertességük esetén róluk és a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, melyet a Szervező és/vagy Szervező Megbízottja akár egészében, akár részleteiben reklámcélokra időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja; 

  • részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják jelen Játékszabályzat minden rendelkezését.


Szervező fenntartja a Játékszabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Hivatalos Honlapján közzéteszi. 

A Játékkal kapcsolatban a jogi út minden tekintetben kizárva. 

A nyereményjátékra, valamint jelen Általános Részvételi Feltételekre és Szabályzatra a magyar jog mindenkori szabályai vonatkoznak.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.