Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Homefront Resist Edition [PC]

Homefront Resist Edition [PC]

Új termék: Készleten
Új Ár: 6.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Resist Edition tartalma:

- Fém gyűjtői csomagolás
- Ismétlő vadászpuska (sörétes) a játékba
- Day 1 unlock: SCAR-L támadó fegyver, pilóta nélküli felderítő repülőgép, automatikus javítási képesség

A Homefront egy érdekes fikción alapuló FPS, melynek lényege hogy az USA-t a nem is olyan távoli jövőben a megtámadja Korea, és természetesen leigázza. A romjaiban heverő USA természetesen segítségért kiállt, és itt jövünk majd mi a képbe mint az ellenállás álltal támogatott hős megmentő.
A történetet persze már ezerszer hallottuk, de a sablonosságért kárpótol minket a gyönyörű látvány, melyért az Unreal 3 grafikus motor a felelős. Így a játék felemelkedik a legnagyobbak közé, és bátran kelhet versenyre a piac többi riválisával.Az Egyszemélyes kampány stílusában leginkább a Half Life 2 gerillaharcos kampányához hasonlít, így aki szerette  Half Life 2-t, az biztos hogy a Homefront frontjait is élvezni fogja. 
Természetesen ennyivel nem ér véget a játék, mert a készítők egy pontrendszer orientált Multiplayer játékmóddal is megtámogatták a játékot. A többjátékos részben nagy hangsúlyt fektettek a gyalogos játék mellett, a járművek használatára is, így a fegyverek mellett pontjainkért akár járműveket is vehetünk.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.