Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

GyIK

» Változhat a termék ára, a megrendelt árhoz képest?

A rendelés pillanatában készleten levő termékek ára NEM változhat a megrendelés után. Kizárólag azon termékek ára változhat, ami a megrendelés után érkezik be hozzánk. (ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is!) Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is. Mivel a Forint a Dollárhoz és az Euróhoz képest a legkevésbé sem mondható stabilnak, és mivel az összes termék Import termék, ezért a rendelhető termékek árainak a változása elég gyakori.

» Amelyik terméknél az van feltűntetve a web áruházunkban, hogy rendelhető, mikorra tudják beszerezni?

Rendelésre érkező termékeinknél feltüntetjük a várható beérkezési idejét ami általában 3-7 munkanap, bizonyos termékeknél előfordulhat 10-15 munkanap is. Minden esetben csak a termék kifizetése után rendeljük be a kért terméket/termékeket, majd beérkezéskor azonnal postázzuk. Amennyiben a feltüntetett határidőt postai késés miatt nem tudjuk tartani, a termék árát a vevő kérésére hiánytalanul visszautaljuk.

» Bankkártyával fizethetek?

Egyenlőre nincs rá mód. Személyesen készpénzzel, banki átutalással illetve utánvéttel lehet rendezni a termékeket.

» Honnan tudhatom, hogy biztosan sikerült-e a megrendelés?

Minden sikeres rendelés után a megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt küldünk, ez a szerverek terheltségétől függően általában azonnal, de egy fél órán belül mindenképp meg kell hogy érkezzen. Amennyiben nem kapná meg a visszaigazoló e-mailt a megrendelése sikertelen volt. Próbálja meg újra megvásárolni a kívánt terméket vagy a problémát jelezze elérhetőségeinken.

» Hol vehetem át a terméket személyesen is?

A termékek telefonos egyeztetés után vehetőek át az alábbi címen:
4032 Debrecen Böszörményi út 68/c.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.