Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

World of Warcraft Battlechest [PC]

World of Warcraft Battlechest [PC]

Új termék: Készleten
Új Ár: 2.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

World of Warcraft Battlechest Tartalma: 

- World of Warcraft - az alapjáték. 
- World of Warcraft: The Burning Crusade - az első kiegészítő csomag. 
- World of Warcraft Battle Chest Guide - tippeket, trükköket és stratégiát tartalmazó útmutató a Brady Games kiadásában. (angol nyelven) 
- The Burning Crusade Strategy Guide - információk és tippek 61-70-es szintű karaktereknek, a kiegészítő küldetéseihez, az új fajokhoz, Outland új zónáihoz.

Nem tartalmaz feltöltőkártyát, telepítésekor egy internetes felhasználói fiókot (account) kell létrehozni, melynél meg kell adni vagy egy megfelelő bankkártya, vagy egy feltöltőkártya (gamecard) számát. Bankkártya vagy feltöltőkártya hiányában NEM lehet játszani a játékkal! A játékba foglalt ingyenes játékidő csak egy érvényes kártyaszám megadása után kezdhető meg! Ha a játékkal vagy a szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, a játék technikai segítségnyújtásáról a fejlesztő gondoskodik, angol nyelven. 

A World of Warcraft a díjnyertes Warcraft világában játszódó online RPG. A játékosok a Warcraft hőseinek szerepébe bújhatnak, kalandozhatnak, küldetéseket csinálhatnak, és felfedezhetik a hatalmas világot. "Massively Multiplayer" lévén a World of Warcraft-ben játékosok ezrei játszhatnak ugyanabban a világban, kalandozhatnak egymás oldalán, avagy hősi harcokat vívhatnak egymással szemben. Közöttük barátságok fonódhatnak, szövetkezhetnek, és versenyre kelhetnek ellenségeikkel szemben a hatalom és a dicsőség reményében. A játékban 8 faj ( emberek, orkok, trollok, éj elfek, törpék, gnómok, élőholtak, taurenek ) közül lehet választani a Szövetséges és a Horda csapatok közül.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.