Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

FIFA 15 Letöltőkód [XBOX ONE]

FIFA 15 Letöltőkód [XBOX ONE]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

FIFA 15
Teljes Játék Letölthető az XBOX LIVE Marketplace-ről 

Idén szeptemberben újabb focis slágerjáték készül majd arra, hogy hosszú játékórák százait töltsd el majd a virtuális gyepein! Nem akármilyen mérkőzések várnak majd rád a játékban, hiszen az Electronic Arts fejlesztői évről évre odafigyelnek arra, hogy a lehető legjobb focis játékélményben részesítsék azokat, akik az aktuális évi epizódot megvásárolták. Idén sem lesz ez másképp: a FIFA 15 az eddigeknél is jobb grafikával vár, élethűbb animációkkal, és változatos játékmenettel felturbózva! 

A FIFA 15 legfontosabb eleme ezúttal is a masszív tartalom! A játékban benne van szinte az összes fontosabb csapat, a népszerűbb focisták, a legerősebb nemzeti ligák – ha tehát egy autentikus focis élményre vágysz, akkor ettől a játéktól garantáltan megkapod azt!
Az új rész még élethűbb mozdulatokkal készül: a játékosok szinte élő emberként reagálnak a mozdulatokra, a pályán történt eseményekre.

Változatos passzokra, gólokra, cselekre és esésekre kell készülnöd: a FIFA 15 képes lesz ugyanis arra, hogy akár több száz játékóra után is tudjon új dolgokat mutatni Neked! Az új érzelmek és gólörömök megjelenése mellett sokat javítottak a kapusok viselkedésén is, akik immáron változatos védelmi manőverekre képesek - ha pedig hbáznak, azt is élethűbben csinálják, mint eddig bármikor! A játékban a tartalmas kampány-mód mellett természetesen helyet kapott egy izgalmas online mód is, ahol más játékosokkal csaphatsz össze! Ha érdekel a foci, akkor ezt a részt ne hagyd ki!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.