Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

FIFA 14 [XBOX360]

FIFA 14 [XBOX360]

Használt termék: Elfogyott
Használt ár: 1.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

FIFA 14 Kinect támogatással

Az Electronic Arts egyik legnépszerűbb sorozata 

FIFA 14 legnagyobb újításai közül ezúttal a teljesen átalakított fizikai motor emelkedik ki. Ez teszi lehetővé a fejlesztőknek azt, hogy életszerűbb helyzeteket, hihetőbb cselezést, és még inkább reális, izgalmas gólokat tudjanak a játékba pakolni.
Ha korábban sokat játszottál egy-egy aktuális évi FIFA játékkal, akkor tudhattad, hogy bizonyos idő után azért ki lehet ismerni a különböző szituációkat, vagy a góltípusok közti különbséget.
A jobb fizikai motor többek közt azt is lehetővé teszi, hogy ne sémák alapján ismerd fel a gólokat és a cseleket , hanem tényleg életszerűen, az adott pillanatban kiszámolva egy teljesen egyedi helyzetet élhess át virtuális formában. A FIFA 14-ben sokkal élethűbb fizikai rendszert kapsz, mint korábban, ami figyelembe veszi a játékosok lendületét is a labda mozgatásakor, átvételekor, cselezéskor és lövéskor egyaránt! 

A változtatások eredménye az lesz, hogy a FIFA 14 ismét képes majd meglepni a legnagyobb veteránokat és a sorozatba elsőként belekóstoló játékosokat egyaránt! Nem számít majd, hogy mennyit játszottál a korábbi évek részeivel, az ott szerzett tapasztalat egész egyszerűen nem készíthet fel minden új eshetőségre és új támadási formára. Adjuk ehhez hozzá a FIFA nevével járó jellegzetességeket (megannyi egyjátékos és multiplayer mód, hivatalos licensz és friss játékosadatbázis, hatalmas mennyiségű tartalom, megannyi stadionnal és csapattal...), és máris egyértelművé válik, hogy ha foci, akkor FIFA 14! 

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.