Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Far Cry 3 [XBOX360]

Far Cry 3 [XBOX360]

Használt termék: Nincs készleten
Használt ár: 3.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Far Cry 3

Folytatódik a nagysikerű és izgalmas Far cry sorozat, mely újra egy trópusi szigetvilágba kalauzol el Téged. A Far Cry 3-ban Jason Brody-t irányítod, aki összetűzésbe keveredik egy zsoldos csapattal az ő idilli nyaralásán, ráadásul elszakítják tőle a barátnőjét is. Nincs más lehetősége, mint ő magának elindulni, hogy megmentse a választottját és leszámoljon az ellenségeivel.

A Far Cry 3 egy ízig-vérig igazi FPS, ahol Jason-t irányítva és megannyi fegyvert használva teremthetsz rendet az ellenfelek sokaságában. Szerencsére a főszereplő nem ügyetlen, így a különböző pisztolyok, puskák és robbanó eszközök használata nem lesz idegen, így nagy hatásfokkal tudja azt használni, persze a siker rajtad múlik! Használd ki a játék adta lehetőségeket, lopakodj ha kell és ölj messziről, de ha olyan a szituáció akkor Rambo módjára lőjj és oszd a halált. Válaszd ki a neked és a helyzetnek leginkább megfelelő stílust és élvezd a Far Cry 3 minden pillanatát!

Élvezd a játék gyönyörű grafikáját, a szigetek hihetetlen megvalósítását, a burjánzó növényeket, de akár a hatalmas robbanásokat. A szemkápráztató csaták nem csak látványosak, de izgalmasak is. Ha pedig a történet végére érsz ott van a roppant izgalmas online multiplayer opció ahol akár a barátaid ellen is megmutathatod, hogy mennyire vagy jó Far Cry 3 játékos.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.