Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Dragon's Dogma Dark Arisen [PLAYSTATION3]

Dragon's Dogma Dark Arisen [PLAYSTATION3]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Dragon's Dogma Dark Arisen 

Ha már úgy érzed, hogy a felszín nem képes elegendő kihívást nyújtani veterán csapatod számára, akkor készülj fel a Dark Arisen földalatti világára, ami egy igen nagy méretű zónát rejt magában, több mint huszonöt teljesen új ellenféllel! Az új ellenfelek és az új helyszínek természetesen új, korábban még nem látott kincseket is tartalmaznak. 

A Dragon's Dogma: Dark Arisen nem csupán új kihívásokat nyújt, de ad új képességeket is a kezedbe, hogy újfajta módokon szállj harcba! Egy teljesen új kategória nyílik meg a kiegészítőben, az egyes kasztok speciális képességeinek legerősebb formáját tehát csak ezzel az új kiegészítővel nyithatod meg. Új fejlesztési lehetőségeket kaptak Pawnjaid (segítőid) is, így ők a csapat még hasznosabb tagjaivá válhatnak! 

A játék tartalmazza az eredeti Dragon's Dogma alapjátékot, így azok is jól szórakozhatnak majd a játékkal, akik korábban egyáltalán nem találkoztak az eredetivel. Ha pedig már ismered a dörgést, illetve van mentésed az alapjátékhoz, akkor egyből be is ugorhatsz a kiegészítő által kínált kalandokba!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.