Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Dance Central 3 (KINECT) [XBOX360]

Dance Central 3 (KINECT) [XBOX360]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Dance Central 3 

A harmadik rész természetesen rengeteg újítást hoz a sorozatba: Az eddigi 8 fős karakterválaszték 10-re bővül, megismerkedhetünk Rasával és Limával, és bemutatkozik az új csapat alapú rendszer, ahol a 70-es, 80-as, 90-es, 2000-es és napjaink zenéire rophatjuk, ám ha a sors úgy hozza, bizony tánc csatákat is kell majd vívnunk a biztos győzelem érdekében.

A zenei felhozatal igen impozánsra sikeredett: olyan címek bújnak meg a korongon, mint Gloria Greynor I Will Survive-ja, vagy Vanilla Ice Ice Ice Baby-je, de természetesen a mai kedvenceket sem kell hanyagolnunk, hiszen Usher Scream-jével, vagy LMFAO Sexy and I know it-jával is találkozhatunk a listán.

A Kinect Dance Central 3 egy olyan játék, melyet természetesen nem csak egyedül játszhatunk. A játék több opciót is tartogat a többjátékos élmnyekre vágyóknak: lehetőségünk lesz megmérettetni magukat más játékosokkal, de ha szeretnénk, egy barátunkkal karöltve is belevethetjük magunkat a kalandba, ugyanis a játék kétszemélyes online kooperatív módot is tartogat számunkra.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.