Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Colin McRae: DIRT [XBOX360]

Colin McRae: DIRT [XBOX360]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Colin McRae: DIRT

A Codemasters már évek óta készíti a jobbnál jobb Colin Mcrae Rally-kat. Ennek a családnak méltó tagja Colin Mcrae Dirt, mely az elődökhöz képest egy új next-gen raliszimulátor. Az eddig használt grafikai morort szinte teljesen újraírták és olyan fizikával látták el, amit más autós játékban eddig még nem láthattunk. A grafika önmagáért beszél, szinte már szinte fotorealisztikus. Az időjárási effektusok kidolgozottsága páratlan, ezért nagyon élethűek, főleg belső nézetből.Az autó mozgása hiteles, a törés pedig nagyon jól kidolgozott. 

Az ütközéseink során ajtók, motorháztető akár a kerekünk is simán leszakadhat, a fatális sérülésnél természetesen már nem folytathatjuk a versenyt, jöhet a restart.A karriermód nagy változáson ment keresztül, jóval átláthatóbb és egyszerűbb lett. Az úgynevezett "Tier" mód van helyette, ami egy folyamatosan nehezedő versenysorozat, ahol ahogy haladunk előre a játékban sorra nyílnak meg a nehezebb versenyek vagy az erősebb és különlegesebb versenygépjárművek.

Az irányítást nagyon eltalálták. Mindenki könnyen beállíthatja a maga szintjének vagy vezetési stílusának megfelelően. A könnyű fokozaton jól és könnyen vezethetőek az autók, míg erősebb fokozaton még a hivatásos pilóták is leizzadhatnak, utóbbihoz ajánlott egy jó kormány.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.