Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Call of Duty: Ghosts [XBOX ONE]

Call of Duty: Ghosts [XBOX ONE]

Új termék: Készleten
Új Ár: 9.999 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Call of Duty: Ghosts

A Call of Duty: Ghosts egy teljesen új Call of Duty, ami idén ősszel kerül majd a boltok polcaira. A Call of Duty: Ghosts címe nem véletlenül lett az, ami. Az Egyesült Államok hadserege ezúttal vesztes pozícióból indul: egy egyelőe nem részletezett erő teljes katonai győzelmet arat a hadsereg felett, a maradék katonák pedig a spártai 300-hoz hasonló módon szinte emberfeletti módon kűzdenek a túlélésért. Ott sújtanak le, ahol az ellenfél csak egy apró rést is enged a pajzsán. Nem hagynak nyomot maguk után. Nem hibáznak. Nem osztanak, de nem is kérnek kegyelmet.
Ők a Call of Duty: Ghosts szellemei - őket irányíthatod majd Te is! 

A Call of Duty: Ghosts nextgen verziója teljesen átalakított multiplayer-rel bír majd, amelynek legnagyobb újítását a dinamikus pályák jelentik. Ahogy a játékosok egymásnak ugranak, úgy az adott helyszín egyre inkább megadja magát: a lövedékzápor és a bombák, rakéták valóban leépítik az épületek struktúráját, később pedig egész szinteket tudnak a földdel egyenlővé tenni.
A Call of Duty: Ghosts multiplayer módjaiban nem leszel soha biztonságban egy sötét sarokban sem: ki tudja, hogy az épület külsejébe mikor csapódik be egy eltéved - vagy épp pont oda irányított - rakéta?

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.