Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Batman: Arkham City [PLAYSTATION3]

Batman: Arkham City [PLAYSTATION3]

Új termék: Előrendelhető
Új Ár: 4.500 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Batman: Arkham City 

A nagysikerű Arkham Asylum után, idén Batman lopakodós TPS kalandjai újra folytatódnak! A Rocksteady Studios tovább szőtte az Arkham-i krónikákat és most az elmegyógyintézetből kilépve Gotham Cityben folytatódik a történet. 

Az első rész intézeti igazgatója, Quincy Sharp Joker megfékezése után hatalmas népszerűségre tesz szert, aminek következtében megnyeri a következő választásokat Gotham-ben, így polgármesterként kitalálja hogy a legszegényebb negyedekből börtönkomplexumot épít Arkham City néven. Terve nem sok jóval kecsegtet és hamarosan elszabadul a pokol. A Sötét lovag természetesen nem tétlenkedik sokáig és újra felveszi páncélját, hogy útját állja a gonoszoknak. Batman régi kütyüi továbbra is megmaradtak, azonban az új részben rengeteg hasznos újdonsággal is kibővült a tárház. 

A fő küldetések mellett megjelentek a másodlagos mellékküldetések is, amik egy-egy karakter életébe engednek majd mélyebb betekintést. A gonoszok frontján sem lehet okunk panaszra, megjelenik Hugo Strange, Kétarc és Joker is a színen.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.