Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Army of Two [XBOX360]

Army of Two [XBOX360]

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Army of Two

Vannak hadseregek, vannak különleges alakulatok, vannak titkosügynökök - és léteznek olyan katonák, akikről vajmi keveset tudunk. Az Electronic Arts lövöldözős játékában, az Army of Two-ban éppen ilyen zsoldosokat alakíthatsz. A történet két leszerelt katonáról szól, akik jó pénzért vállalnak kockázatos küldetéseket.

A két főszereplő Elliot Salem és Tyson Rios, akik 1993-ban még az amerikai hadsereg 75-ös egységénél szolgálnak, ám egy küldetés után úgy döntenek, belépnek a magánszektorba. Így lesznek zsoldosok, és jutnak el a világ különböző pontjaira. Az Army of Two egyik legnagyobb újítása, hogy az egész játékmenetet nem egy, hanem két szereplőre alapozza.

A két jóbarát ugyanis mindenhová együtt megy, vállvetve küzdenek a csatatéren, bizonyos mozgásokra pedig csak együtt képesek. Ezt a játék ki is használja, így osztott képernyőn akár ketten is végig lehet menni a történeten. Ha egyedül vagy, az sem baj: A másik karaktert a gép irányítja. Ezzel a módszerrel lehet egymást fedezni, egymást feljuttatni olyan magas helyekre, amiket másképp nem érne el az ember, így lesz a főszereplőkből egy igazi kétszemélyes hadsereg.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.