Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Sony PlayStation 4 500 GB + ajándék KILLZONE SHADOW FALL játékszoftver

Sony PlayStation 4 500 GB + ajándék KILLZONE SHADOW FALL játékszoftver

Új termék: Rendelésre
Új Ár: 128.000 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

Sony PlayStation 4 
+ ajándék KILLZONE SHADOW FALL /Karcmentes/ 

A PlayStation 4 egy bivalyerős, pécés alkatrészekre építő masina lesz. Nyolcmagos processzor és egy modern videókártya osztozik nyolc gigabájt GDDR5 kategóriájú memórián - ez pedig lehetővé teszi majd a fejlesztőknek, hogy az elképzelhető legjobb látványvilágot mutassák be a PS4 tulajdonosainak. A csomag része lesz a beépített, nagy méretű merevlemez is.

A bivalyerős hardver kevés lenne új funkciók nélkül: ezekből a PlayStation 4 megannyit fel tud mutatni. A nyolc gigabájt memória lehetővé teszi, hogy a "kikapcsolás" gomb után az egész játékállás a memóriában maradjon, így búcsút mondhatsz majd a bekapcsolás utáni powerup és a játék betöltésének kínos, néhol percekig tartó várakozásainak. Külön hardveres egység felel a letöltésekért és a multimédiás szolgáltatásokért, amelyek párhuzamosan futnak majd a játékokkal - a Sony által megvett GaiKai technológiájával az általad megvett digitális szoftvereket már a vásárlást követő percekben játszhatod, miközben az adatok letöltése még tart majd! A PlayStation 4 élmény szociális funkciókkal bővül: folyamatosan megoszthatod az élményeidet és a konkrét játékmenet rögzített perceit barátaiddal, PS4-en, mobilos felületeken, Facebookon és PS Vitán keresztül. Sőt: a PS Vitán folytathatod a játékot, amit PS4-en elkezdtél, ha a tévét át kéne adnod valaki másnak!

A PlayStation 4 irányítása a hagyományos vonalra és a Move-ra egyaránt támaszkodik majd. Az új kontrollert DualShock 4-nek hívjuk majd, és az elülső érintős felület mellet átdolgozott, immáron valódi ravaszokkal ellátott felületet kapunk majd - az analóg karok pedig domború helyett homorú felépítéssel bírnak majd. A kontrolleren megjelenik még a Share gomb, hogy bármikor megoszthassuk majd barátainkkal a játékélményt, kép vagy videó formájában!

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.