Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Sony Playstation Move Starter Pack

Sony Playstation Move Starter Pack

Új termék: Nincs készleten
Új Ár: 10.990 Ft
Db:  

Termékfigyelő



E-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

A csomag tartalma:

- PlayStation Eye kamera kiegészítő
- A PlayStation Move kontroller

A mozgásvezérlő szenzorjai és a PlayStation Eye kamera valamennyi mozdulatodat érzékeli. A PlayStation Move mozgásvezérlő bámulatos precizitásának köszönhetően hihetetlen pontossággal követi a legfinomabb érintéseket és az erőteljes lökéseket.
A PlayStation Eye kamera igazi „fokozott valóságérzetet” nyújt, amikor a játékos a virtuális tárgyak kezelése közben láthatja önmagát a képernyőn. A különleges gömbnek és a rezgő funkciónak köszönhetően a mozdulataink, amik a képernyőn is megjelennek, a tenyerünkben is érezhetők lesznek, még a legapróbb mozdulatok esetén is. Két mozgásvezérlő segítségével még tovább fokozhatjuk a játék élményét!


A PlayStation Eye kamera

A PlayStation Eye innovatív, következő generációs kamera, amellyel a PS3 teljesítménye, tudása messzemenőkig kihasználható. Csatlakoztasd az eszközt a PlayStation 3 rendszeredhez az USB csatlakozók segítségével, és máris élvezheted a semmihez sem fogható hang és videó minőséget.

 

A Sony kifejlesztette a „Move” névre hallgató kiegészítőjét, amely gyakorlatilag egy teljesen új irányítási módszer, ami egy világító gömbbel ellátott plusz kontrollert jelent – a Sony által kiadott PS Eye kamera pedig ezt a gömböt érzékeli nagyon pontosan, és kicsit sem késleltetve. Az eredmény egy precíz mozgásérzékelő rendszer, amivel egyrészt teljesen új játékokat irányíthatunk majd, de a Sony igyekszik gondoskodni arról, hogy a már megjelent játékok is minél inkább támogassák ezt a fajta irányítási módszert.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.