Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

PlayStation 3 SuperSlim 12 GB  2 Kontrollerrel & 5 Játékkal

PlayStation 3 SuperSlim 12 GB 2 Kontrollerrel & 5 Játékkal

Használt termék: Elfogyott
Használt ár: 50.000 Ft
Db:  

TermékfigyelőE-mail címed megadásával értesítést kérhetsz a termék raktárba érkezéséről és árváltozásáról.

PlayStation 3 SuperSlim 12 GB

Tartozékok:
- PlayStation 3 SuperSlim kiadású konzol 
- 12gb belső memória 
- Blu-Ray filmek lejátszásra is alkalmas 
- 2 db PlayStation 3 kontroller
- 5 db Teljes Játék: Mirror's Edge, Fifa 12, Far Cry 2, Pure Football, Assassin's Creed 2

Az új PlayStation 3 modell teljes belső átalakításon ment keresztül. Az új design elcsúsztatható fedelet kapott, a lemezeket itt kell majd a konzolba helyezni. 

A PlayStation 3 a Sony harmadik asztali konzolgépe. A gép kezdetben magas árával és igen komoly multimédiás képességeivel, beépített Blu-Ray lejátszójával vált híressé. A Sony természetesen az elmúlt években sokat megtett azért, hogy a gép ára egyre elfogadhatóbbá váljon, az újabb modellek pedig rendre csökkentett hőtermeléssel és fogyasztással rendelkeztek. A gépből 2009-ben megjelent egy Slim változat, ami mostanra széles körben elterjedt, és a legjobb PlayStation 3-as verzió, kis mérettel, alacsony fogyasztással és olcsó kiszerelésekkel, ám a mostani Super Slim névre keresztelt kiadás még ezt is felülmúlja! 

A PlayStation 3 "HD" konzol, vagyis a legszebb képet akkor nyújtja a gép a tévénk számára, ha a kijelzőnk támogatja vagy a 720p, vagy az 1080p üzemmódokat. A játékok döntő többsége, ahogyan a rivális HD konzol esetében is, úgy itt is 720p-s, így ezen az üzemmódon láthatjuk általában a legtermészetesebb formáját a játékoknak - de akadnak valódi, 1080p-ben is bámulatosan kinézetű játékok. A PlayStation 3 2006. novemberi megjelenése óta a számos fejlesztőnek és kiadónak köszönhetően több mint 3300 Blu-Ray alapú játék jelent meg világszerte, melyet a PS one® classics sorozattal, valamint az ingyenes demó játékokkal együtt 4100 letölthető játék egészített ki.

KonzolGalaxy © 2013
Az oldalhoz minimum 1024*768 felbontást és a Chrome böngészőt ajánljuk.